Wethouder E. Rost van Tonningen

E-mailadres: ebbe.rostvantonningen@debilt.nl

Vervanger van wethouder Mieras

Telefoon: (030) 228 96 37

Het spreekuur is een manier voor u om in gesprek te gaan met het gemeentebestuur. De wethouder luistert naar wat er leeft. Hij kijkt hoe de gemeente u met uw ideeën en initiatieven op weg kan helpen.

Wethouder Rost van Tonningen is kernwethouder van Groenekan, Hollandsche Rading en Westbroek en houdt maandelijks in één van de kernen spreekuur.

• Lid Dagelijks Bestuur Gemeenschappelijke regeling Regionale Dienst Werk en Inkomen Krommerijn - Heuvelrug - 2 dagdelen per maand
  • Plv. lid Algemeen Bestuur Gemeenschappelijke regeling Welstand en Monumenten Midden Nederland
  • Plv. lid Algemeen Bestuur Gemeenschappelijke regeling Gasdistributie Zeist en omstreken
  • Plv. lid Dagelijks Bestuur Gemeenschappelijke regeling Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht (BGHU)
  • Plv. gevolmachtigde in Algemene Vergadering van Aandeelhouders waterleidingbedrijf Vitens N.V.
  • Plv. gevolmachtigde in Algemene Vergadering van Aandeelhouders N.V. Bank Nederlandse Gemeenten (BNG)
  • Gevolmachtigde in Algemene Vergadering van Aandeelhouders BIGA groep B.V.

• (mede-) Organisator Meezingavond 2016 Maartensdijk
  • Accordeonist Verzorgings- en verpleeghuizen in de gemeente De Bilt
  • Vrijwilliger Samen voor De Bilt
  • Directeur voor (interim-) managementdiensten, trainingen, managementadvies en mediation (bezoldigd per project), gevestigd te Hollandsche Rading, EVT management B.V.
  • Trainer Mediationinstituut Merlijn te Nuland
  • Voorzitter Raad van Toezicht Onvergetelijk Leven gevestigd te Hilversum (instelling voor dagbesteding ouderen)