Wethouder mr. M.C.T. (Madeleine) Bakker-Smit

• Sport en gezondheid
  • Onderwijs
  • Dienstverlening
  • Gebiedswethouder: Maartensdijk en Westbroek (inclusief beheer openbare ruimte)

Politieke partij: CDA

E-mailadres: m.bakker@debilt.nl

Vervanger: wethouder A.E. Brommersma

Telefoon: 030 - 228 96 37

Het spreekuur is een manier voor u om in gesprek te gaan met het gemeentebestuur. De wethouder luistert naar wat er leeft. Zij kijkt hoe de gemeente u met uw idee├źn en initiatieven op weg kan helpen.

Wethouder Bakker is kernwethouder van Westbroek en Maartensdijk. Bekijk het overzicht van de spreekuren om te weten wanneer en waar het spreekuur wordt gehouden.

• Lid Algemeen Bestuur Gemeentelijke Gezondheidsdienst Regio Utrecht (GGD) - 1 dagdeel per maand (onbezoldigd)
  • Plv. gevolmachtigde in Algemene Vergadering van Aandeelhouders Biga groep BV - n.v.t. (onbezoldigd)
  • Bestuurslid / Vice voorzitter Koninklijke Nederlandse Hockeybond - 1 dagdeel per week (onbezoldigd)