Medewerker Milieustraat

Het is goed werken voor de inwoners, organisaties en bedrijven in de zes dorpen die samen onze gemeente vormen. We weten dat we elkaar nodig hebben om de gemeente De Bilt leefbaarder, groener, duurzamer en ondernemender te maken. Om het voor de 42.000 mensen nog fijner te maken om hier te wonen, te werken en te recreëren. Mensenwerk dus.

Onze ongeveer 240 medewerkers laten zich elke dag weer inspireren door de wensen en ontwikkelingen in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek. Steeds vaker werken wij binnen een netwerk van inwoners en bedrijven, dat zelf zaken voor elkaar kan krijgen. Mensen, middelen en technieken slim aan elkaar knopen: dat is onze kracht. Door meer en betere samenwerking binnen de organisatie en met externe partners: dat is de werkelijke innovatie in onze manier van werken.

Wij dagen je uit om hieraan mee te bouwen en te laten zien wat jij op dit gebied in je mars hebt.

Medewerker Milieustraat  32 uur per week
Tijdelijk voor 1 jaar, met optie op verlenging tot 2 jaar.

Werken in de buitenlucht én bijdragen aan een schoner milieu. In deze functie kun jij het verschil maken!

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam op de gemeentelijke Milieustraat in De Bilt. Hier wordt afval door bewoners afgeleverd. Jij ziet toe op de juiste sortering. Je zorgt er voor dat bezoekers hun afval gescheiden naar de juiste plek brengen (en speelt hierin een adviserende rol). Daarnaast beoordeel je of het afval en de grondstoffen voldoen aan de acceptatievoorschriften. Klein chemisch afval vraagt een zorgvuldige aanpak. Bedrijfsafval wordt niet geaccepteerd. Je ziet toe op de veiligheid op de milieustraat en zorgt er voor dat jouw collega’s en de bezoekers de veiligheidsvoorschriften naleven. Daarnaast  help je mee de milieustraat en het kantoor netjes te houden en verricht je enig administratief werk.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over een VMBO diploma (minimaal VMBO basis) en bent bereid je verder te ontwikkelen door middel van scholing (BBL-opleiding)
  • Je hebt een (pro)actieve instelling, je kunt mensen netjes en duidelijk te woord staan en goed Nederlands schrijven
  • Je bent een prettige collega die goed samenwerkt
  • Je bent flexibel en bereid om zo nodig in het zaterdagrooster mee te draaien

Werken en leren!

Deze tijdelijke functie is een mooie kans om je loopbaan te starten en daarbij een volwaardig MBO diploma te behalen. We bieden je een combinatie van werken en leren. Je krijgt een aanstelling voor 4 dagen van 8 uur. Daarnaast ga je, in eigen tijd, naar school. Je gaat een BBL-opleiding volgen op jouw vakgebied die volledig door ons wordt vergoed. 

Voor deze 32-urige functie gaan wij uit van salarisschaal 4 (CAO gemeenteambtenaren) en bieden wij een minimumsalaris van € 1.473, bruto per maand en maximaal € 2.195,- bruto per maand. 

Vragen over de functie en procedure?

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Frank Kersten, seniormedewerker milieustraat, telefoon 06 - 54372081.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct online via Gemeentebanen tot en met 30 april 2018 t.a.v. P&O , Eddy Marques, adviseur werving en selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.