Trouwlocaties

Er zijn 12 trouwlocaties in de gemeente De Bilt. Hieronder krijgt u een indruk van deze locaties. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met de locatie van uw keuze.

Trouwzaal Jagtlust, Bilthoven

Centraal gelegen in het park Jagtlust staat het gelijknamige gemeentehuis. De trouwzaal heeft 36 zitplaatsen, voor de overige aanwezigen biedt de zaal voldoende sta-gelegenheid.

In de trouwzaal Jagtlust op het gemeentehuis kunt u trouwen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur, op elk heel uur. Op zaterdag op elk heel uur tussen 11.00 en 16.00 uur.

De trouwzaal kunt u op werkdagen bezichtigen tussen 8.30 en 16.00 uur, via de hoofdingang van het gemeentehuis.

Het strooien van rijst, confetti of bloemen is hier niet toegestaan.

De Woudkapel, Bilthoven

De Woudkapel is een gemeentelijk monument en een bijzondere trouwlocatie aan een mooie laan in Bilthoven.

Website De Woudkapel

Landgoed Vollenhoven, De Bilt

Landgoed Vollenhoven is een van de oudste buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande. Het landgoed bevat een Engels landschapspark, verschillende tuinen waaronder een Engelse tuin en een moestuin, een buitenhuis, een oranjerie, een koetshuis, boerderijen en een ijskelder. Bij mooi weer kunt u buiten trouwen.

Website landgoed Vollenhoven

Hotel 'De Biltsche Hoek', De Bilt

Hotel 'De Biltsche Hoek' in De Bilt heeft diverse zaalruimtes, die zeer geschikt zijn voor het vieren van een bruiloft.

Website hotel De Biltsche Hoek

H.F. Witte Centrum, De Bilt

H.F. Witte is een cultureel en vergadercentrum aan de rand van De Bilt. Het centrum heeft meerdere moderne zalen en een grote parkeerplaats.

Website H.F. Witte Centrum

Bistro Boschoord, Lage Vuursche

Bistro Boschoord ligt op de grens van de gemeente De Bilt en Hilversum. De bistro ligt middenin het bos en heeft een prachtig terras. Bij mooi weer kunt u buiten trouwen.

Website bistro Boschoord

Buitenplaats Rustenhoven, Maartensdijk

Rustenhoven is een charmante historische buitenplaats in Maartensdijk met vrij uitzicht over uitgestrekte landerijen en gelegen aan prachtige bosgebieden aan de rand van 't Gooi. Het monumentale landhuis uit 1758 biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag. De huwelijksvoltrekking kan binnen in de stijlvolle trouwkamer plaatsvinden. Bij mooi weer kunt u ook buiten in de fraai aangelegde achtertuin trouwen. 

Website Buitenplaats Rustenhoven

Het Koetshuis, Maartensdijk

Het Koetshuis is een onderdeel van restaurant ‘Mauritshoeve’. Het ligt midden tussen de bossen en de weilanden en is een geschikt voor grote en kleine trouwpartijen. Bij mooi weer kunt u buiten trouwen.

Website Het koetshuis

Hotel PUUR, Lage Vuursche

Hotel Puur ligt in het bosrijke Lage Vuursche, aan de rand van het Gooi en gelegen op de Utrechtse heuvelrug. Een geschikte locatie voor een huwelijksfeest.

Website hotel Puur

Café van Miltenburg, Bilthoven

Al 85 jaar is Café van Miltenburg het bruisende hart van De Bilt en Bilthoven. Het café is inmiddels drie generaties lang in het bezit van de familie van Miltenburg. Een huwelijksvoltrekking kan in het café, de prachtige feestzaal of op het heerlijke zonneterras.

Website van Café van Miltenburg

Bubbles & Blessings, Bilthoven

Hoe vier jij de mooiste dag van je leven? Met je grote liefde, iedereen die jullie dierbaar is én met bubbels natuurlijk. Als erkende trouwlocatie maakt Bubbles & Blessings van elke bruiloft een feest om nooit te vergeten. Ochtend, middag en/of avond, een groot of klein gezelschap – bij B&B kan het allemaal. Voor maximaal 150 personen verzorgen wij alles van overheerlijke bruidstaart tot luxe buffet en als afsluiter van jullie bruiloft: één of meer nachtjes in onze romantische, comfortabele bruidssuite.  

Website Bubbles & Blessings

Groot Café Restaurant De Griffel, De Bilt

De Griffel is al meer dan 27,5 jaar een begrip in De Bilt. Niet alleen het karakteristieke pand met zijn lange geschiedenis, maar ook de plaats die dit bedrijf in het leven van vele echte oude Biltenaren inneemt, is wat ons inziens een mooie aanvulling op de reeds bestaande locaties.Daarnaast is het standbeeld van Jits Bakker een meerwaarde en ook verweven met de Biltse geschiedenis.

Website De Griffel

 

 

Handige links