Beëdiging en installatie burgemeester Potters op 4 april


De heer S.C.C.M. (Sjoerd) Potters is benoemd tot burgemeester van de gemeente De Bilt.

Op dinsdag 4 april 2017 wordt hij tijdens een buitengewone raadsvergadering beëdigd en geïnstalleerd, waarna er gelegenheid is om persoonlijk kennis te maken met de heer Potters en hem te feliciteren.

Potters werd op 21 februari als kandidaat burgemeester gekozen door de gemeenteraad. Johan Slootweg, voorzitter van de vertrouwenscommissie gaf toen aan blij te zijn om deze krachtige en betrokken persoon te kunnen voordragen. Op basis van de aanbeveling van de gemeenteraad en de voordracht door de minister van Binnenlandse Zaken, heeft de koning nu besloten om Sjoerd Potters te benoemen als burgemeester van de gemeente De Bilt.

Tijdens een buitengewone raadsvergadering op dinsdag 4 april wordt de heer Potters beëdigd door de commissaris van de koning en geïnstalleerd door de raad. Deze vergadering is vanaf 16.00 uur live te volgen via http://raadsinformatie.debilt.nl. Aansluitend is er van 17.30 uur tot 19.00 uur een receptie op het gemeentehuis in Bilthoven. Een ieder die kennis wil maken met de nieuwe burgemeester is daar van harte welkom.