Ben jij een brandweermens?


De brandweerposten Bilthoven en De Bilt zoeken nieuwe, enthousiaste collega’s.

Mannen én vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan en zich willen inzetten voor de veiligheid van anderen. Iets voor jou?

Woon of werk je in een van beide dorpen, heb je minimaal voortgezet onderwijs gevolgd, ben je minimaal 18 jaar, in goede conditie, stressbestendig en kun je in een hecht team je weg vinden? Dan is ons brandweerkorps misschien wel dé plek voor jou.

De brandweer biedt je de mogelijkheid om naast je  baan, studie of huishouden een professionele en gewaardeerde carrière op te bouwen met veel afwisseling en spanning. Ons vrijwilligerskorps bestaat uit mannen en vrouwen met een reguliere baan en met een heel diverse achtergrond en opleiding. Samen zetten ze zich in voor de veiligheid van anderen. Werken bij de brandweer is meer dan paraat staan en hulp verlenen. De intensieve samenwerking met brandweercollega’s levert een grote groep vrienden op, die voor je door het vuur gaan.

Kom donderdag 13 september naar de informatieavond en je krijgt op al je vragen antwoord. Daarnaast ben je in september iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur van harte welkom om te komen kijken bij een oefenavond op een van de posten. Aanmelden voor de informatie- of oefenavond kan via de e-mail bij een van de postcommandanten:

Bilthoven: Hans van den Brink via bilthoven@vru.nl
De Bilt: Marco Zocchi via debilt@vru.nl

Na aanmelding ontvang je meer informatie.