Inloopavond Schapenweide


Dinsdag 24 april kunt u tussen 20.00 en 22.00 uur binnenlopen om te kijken en horen hoe het staat met de visieontwikkeling rond de Schapenweide in Bilthoven.

Deze tweede openbare inloopbijeenkomst vindt plaats in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis.

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is eigenaar van het terrein Schapenweide en overweegt het gebied te verkopen aan een ontwikkelaar. Het RVB heeft de gemeente De Bilt gevraagd een visie, een ontwikkelperspectief, op te stellen. Op basis hiervan kan de toekomstige ontwikkelaar zijn plannen maken. Het RVB als eigenaar van de locatie en de gemeente werken samen aan dit ontwikkelperspectief.

Tijdens de inloopavond op 24 april krijgt u informatie over de opbrengst van de eerste participatiebijeenkomst van december vorig jaar. Uitgangspunten voor de invulling van het gebied komen aan bod. Ook worden drie scenario’s toegelicht: hoogwaardige bedrijvigheid gericht op Life Sciences, woningbouw met een passend percentage sociale- en middeldure huurwoningen en een combinatie van Life Sciences-bedrijven en woningbouw. Meer informatie vindt u op de projectenpagina Schapenweide.

Aanmelden

Wij ontmoeten u graag op 24 april tussen 20.00 en 22.00 uur in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis. In verband met de organisatie van de bijeenkomst stellen wij het op prijs als u zich aanmeldt. Dat kan door een mailtje te sturen naar s.lachman@debilt.nl.