Start Ouders Lokaal in De Bilt


Op donderdag 30 november gaat Ouders Lokaal officieel van start in gemeente De Bilt.

Ouders Lokaal is erop gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG.
Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Het is aan ouders of verzorgers om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Ervaringen delen en inspiratie bij al die uitdagingen is dan erg fijn.

Ouders Lokaal

Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en ervaringen te delen om van elkaar te leren. Ouders Lokaal hoopt dat er van daar uit leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Ouders Lokaal is al actief in de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Montfoort.

Feestelijke opening

Op donderdagavond 30 november gaat Ouders Lokaal officieel van start in gemeente De Bilt, met een inspirerende lezing van bestsellerauteur én omdenkfilosoof Berthold Gunster, gebaseerd op zijn boek ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’! Hij gaat in op de vraag hoe je ogenschijnlijk destructief gedrag van kinderen kan ‘omdenken’ tot constructief gedrag. In de woorden van Berthold Gunster: “Lastig gedrag is niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt.”
Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk.
De lezing vindt plaats in het H.F. Witte Centrum (Henri Dunantplein 4, in De Bilt)  van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Zie voor meer informatie en aanmelding de site debilt.ouderslokaal.nl

Help je mee?

Ouders Lokaal zoekt enthousiaste ouders die zich willen inzetten voor andere ouders (en kinderen). Dit kan op heel veel manieren binnen Ouders Lokaal! Vrijwilliger worden? Of heeft u een goed idee? Stuur dan een e-mail naar info@ouderslokaal.nl voor de mogelijkheden of bezoek debilt.ouderslokaal.nl voor meer informatie.