Doe Mee(r) met een goed idee!

Een goed idee dat schulden en financiële problemen bij gezinnen vernieuwend oplost en de maatschappelijke participatie van kinderen bevordert.

Iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving en daar hebben we uw hulp bij nodig! We zoeken enthousiaste professionals, (vrijwilligers) organisaties of commerciële organisaties met een goed idee. Een idee dat gezinnen blijvend uit hun financiële problemen of schulden helpt. Een idee dat tegelijk bijdraagt aan de participatie van kinderen. Een innovatief idee, dat de gemeente De Bilt graag met een startkapitaal wil helpen realiseren.Doet u mee?

Om mee te kunnen doen aan ‘Doe Mee(r) met een goed idee’ vult u het inschrijfformulier in. De deadline is 17 september. Beschrijf uw idee beknopt en resultaatgericht.

Inschrijven via DigiD

Inschrijven via eHerkenning

Nodig

  • Uw DigiD. Doet u de aanvraag als organisatie dan heeft u eHerkenning nodig.

Waar moet de inzending aan voldoen?

  • Het idee draagt bij aan de drie beschreven doelen
  • Uitvoering van het idee vindt plaats in de gemeente De Bilt
  • Het idee is integraal en innovatief
  • Het idee werkt preventief en levert maatschappelijke meerwaarde
  • Resultaten zijn meetbaar (kwalitatief/ kwantitatief)
  • Het winnende idee start in 2018/2019.

Daarnaast is er een voorkeur voor inzendingen die uitgaan van cofinanciering, toekomstige subsidie-onafhankelijkheid en samenwerking met andere (maatschappelijke) organisaties of initiatieven.

Planning

Uiterlijk 17 september dienen kandidaten hun idee in via één van de (bovenstaande) inschrijfformulieren. Na de eerste selectie worden de beste inzendingen gekozen. Dit wordt eind september bekend gemaakt. Tijdens het Doe Mee(r) Event medio oktober/november pitchen de beste inzenders hun goede ideeën voor een deskundige jury, die aansluitend de winnaars bekend maakt.

Informatie

Meer informatie vindt u in de flyer Doe Mee(r) met een goed idee. Met vragen kunt u terecht bij Maryam Azougagh (m.azougagh@debilt.nl) of Astrid Schiphorst (a.schiphorst@debilt.nl), 030 - 228 94 11.