Bekendmakingen

Op de hoogte blijven van vergunningaanvragen en –besluiten bij u in de buurt?
Hieronder leest u welke mogelijkheden er zijn.

App omgevingsalert

De gemeente heeft een app gelanceerd voor de smartphone en tablet die inwoners direct laat zien welke vergunningaanvragen en -besluiten er in hun buurt spelen. De app is gratis te downloaden via de Appstore en Playstore. U vindt de app door te zoeken op ‘De Bilt’ of op ‘Omgevingsalert’.

In de app vindt u alle aanvragen en besluiten rondom omgevingsvergunningen, verkeerszaken, bestemmingsplannen en evenementenvergunningen. U stelt zelf het gebied in waarover u op de hoogte wilt blijven. Ook is het mogelijk om meldingen in te stellen.

Overheid.nl

Alle officiële bekendmakingen publiceert de gemeente via overheid.nl. Bij ‘berichten over uw buurt’ kunt u gericht zoeken naar alle formele besluiten rondom vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving. Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid.nl. Na aanmelding ontvangt u automatisch een e-mail van de voor u interessante bekendmakingen.

Aanmelden e-mailservice overheid.nl

Publieksbalie

Ook is het mogelijk om de bekendmakingen en publicaties in te zien bij de publieksbalie op het gemeentehuis. Voor meer informatie hierover kunt u bellen naar 030 - 228 94 11.

Gemeentenieuws

In de huis-aan-huis kranten De Vierklank en de Biltsche Courant vindt u elke derde woensdag van de maand het gemeentenieuws. Tussentijds publiceren we ook bekendmakingen in beide kranten. U kunt de kranten digitaal lezen op de websites van de Biltsche Courant en De Vierklank.