Bekendmakingen

Op de hoogte blijven van vergunningaanvragen en –besluiten bij u in de buurt?
Hieronder leest u welke mogelijkheden er zijn.

App omgevingsalert

De gemeente heeft een app gelanceerd voor de smartphone en tablet die inwoners direct laat zien welke vergunningaanvragen en -besluiten er in hun buurt spelen. De app is gratis te downloaden via de Appstore en Playstore. U vindt de app door te zoeken op ‘De Bilt’ of op ‘Omgevingsalert’.

In de app vindt u alle aanvragen en besluiten rondom omgevingsvergunningen, verkeerszaken, bestemmingsplannen en evenementenvergunningen. U stelt zelf het gebied in waarover u op de hoogte wilt blijven. Ook is het mogelijk om meldingen in te stellen.

Overheid.nl

Alle officiële bekendmakingen publiceert de gemeente via overheid.nl. Bij ‘berichten over uw buurt’ kunt u gericht zoeken naar alle formele besluiten rondom vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving. Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid.nl of de app van 'Over uw buurt' downloaden.

Aanmelden Over uw buurt.overheid.nl

Publieksbalie

Ook is het mogelijk om de bekendmakingen en publicaties in te zien bij de publieksbalie op het gemeentehuis. Voor meer informatie hierover kunt u bellen naar 030 - 228 94 11.

Gemeentenieuws

In de huis-aan-huis kranten De Vierklank en de Biltsche Courant vindt u elke derde woensdag van de maand het gemeentenieuws. Tussentijds publiceren we ook bekendmakingen in beide kranten. U kunt de kranten digitaal lezen op de websites van de Biltsche Courant en De Vierklank.